Maszyny dla gastronomii
W naszej ofercie znajdą Państwo maszyny dla gastronomii, przy pomocy których można produkować pierogi, uszka, kopytka, paszteciki, kluski leniwe, pyzy nadziewane i knedle. W asortymencie mamy również urządzenia do masowej produkcji naleśników, do nadziewania pączków i do przygotowywania tzw. frykadelek, czyli kulek z mięsa mielonego. Ponadto sprzedajemy wirówki do kapusty, a także regały i systemy półkowe. Inwestycja w nasze urządzenia gastronomiczne to przede wszystkim gwarancja zwiększenia efektywności pracy w kuchni. Dzięki naszym maszynom, proces produkcji pierogów, naleśników czy pyz staje się znacznie szybszy i prostszy. W efekcie, personel kuchni może skupić się na innych zadaniach, co przekłada się na oszczędność czasu oraz lepszą organizację pracy. Warto również podkreślić, że nasze maszyny pozwalają na znaczne zmniejszenie kosztów związanych z produkcją dań. Dodatkowo, dzięki możliwości eksperymentowania z różnymi smakami, konsystencją czy dodatkami, lokal może wyróżnić się na tle konkurencji i przyciągnąć większą liczbę klientów. Dzięki precyzyjnemu dozowaniu składników oraz automatyzacji procesów, minimalizujemy straty surowców oraz energii. Ponadto, dbając o środowisko naturalne, staramy się projektować nasze urządzenia tak, aby były jak najbardziej energooszczędne.
Jakie maszyny mamy w swojej ofercie?
Od wielu lat zajmujemy się projektowaniem i produkcją maszyn, które znajdują zastosowanie w branży gastronomicznej. Są one funkcjonalne, trwałe i solidne. Inwestując w nie mogą być Państwo pewni, że nawet po wieloletniej eksploatacji wciąż będą w bardzo dobrym stanie. W ramach naszej bogatej oferty mamy do dyspozycji maszyny do produkcji pyz, naleśników, pierogów oraz do smażenia. Każde z tych urządzeń to doskonałe rozwiązanie dla tych, którzy chcą zaoferować swoim gościom wyjątkowe smaki przy jednoczesnym zwiększeniu efektywności pracy w kuchni.
Oferujemy także wyposażenia dla zakładów produkcyjnych, takie jak stoły obrotowe, regały oraz systemy półkowe. Warto pamiętać, że dobrze zaprojektowane i funkcjonalne wyposażenie lokali i zakładów pozwalają na optymalizację pracy, zwiększenie wydajności oraz poprawę warunków pracy. Ma to również ogromny wpływ na ergonomię pracy. Ułatwiają dostęp do potrzebnych przedmiotów, co przekłada się na szybsze i wydajniejsze wykonywanie zadań. Ponadto, odpowiednio rozmieszczone półki pozwalają na lepsze wykorzystanie przestrzeni oraz uniknięcie bałaganu, co wpływa na komfort pracy i zadowolenie pracowników.
Obecnie w ofercie dostępne są:
- formierki pierogów HSMS 100,
- formierki pierogów HSMS 50,
- naleśnikarki HSMS 500,
- maszyny do pyz HSMS 300,
- maszyny do klusek HSMS 200,
- smażalniki KSMS 40.